Bedandbreakfastdeals.nl

Meest gestelde vragen

Bedandbreakfastdeals.nl heeft de meest gestelde vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.
Deze zijn onderverdeeld in vragen voor een B&B eigenaar en vragen voor de gast.
Mail ons gerust als uw vraag niet beantwoord is: info@bedandbreakfastdeals.nl

B&B’s zijn op verschillende manieren te vinden.
Homepagina : Met de zoekfilters zijn op diverse trefwoorden te zoeken. Land, provincie, plaats.
Maar ook: prijs, badkamers of bedden.
Onder de knop : Bekijk de hotspots, vindt u alle aanbevolen B&B’s. Alle foto’s zijn klikbaar voor meer informatie
Als u een B&B naar uw keuze heeft gevonden dan kunt u een reserveringsaanvraag doen.
U vult de gevraagde velden zo nauwkeurig mogelijk in en druk op :verzenden,om de eigenaar te informeren.
Van de eigenaar zult u, meestal per mail, vernemen of de kamer van uw keuze nog beschikbaar is.
Wellicht zal de eigenaar u een alternatief aanbieden. Samen beslist u welke mogelijkheden er zijn.
U zult van de eigenaar antwoord ontvangen.
Deze is verantwoordelijk voor de reservering, de kamer, de betaling en de verdere afhandeling.
Het kan voorkomen dat u nog geen antwoord heeft ontvangen op uw aanvraag.
Misschien is de mail in de spambox beland.
Probeert u de B&B eens telefonisch te bereiken. De gegevens staan bijna altijd vermeld.
De eigenaar van de B&B is verantwoordelijk voor de betaling en de verdere afhandeling.
Afhankelijk van de voorwaarden van de eigenaar kan een aanbetaling worden gevraagd.
Iedere B&B heeft zo zijn eigen regels.
Informeert u vooraf wat de regels zijn m.b.t het annuleren.
Bedandbreakfastdeals.nl werkt met een waardering in de vorm van het geven van een aantal sterren.
Deze waardering is in elke beschrijving van een B&B te vinden.
Eigenaren zullen het zeer op prijs stellen om hun B&B gewaardeerd te zien

U kunt uw B&B aanmelden door een mail te sturen naar : info@bedandbreakfastdeals.nl
Een Basis vermelding bij Bedandbreakfastdeals.nl is gratis, maar geeft maar éénmalig beperkte informatie. Wijzigingen worden als maatwerk behandeld en hieraan zijn kosten verbonden. Aan een Standaard vermelding en een Uitgebreide vermelding zijn abonnementskosten verbonden. Elke wijziging daarna is bij de prijs van het abonnement inbegrepen. Dus geen extra kosten! Meer informatie kunt u vinden onder de knop : “Aanmelden B&B”, op onze site. Voor de tarieven van een abonnement stuurt u een mail naar : info@bedandbreakfastdeals.nl
Een abonnement bij bedandbreakfastdeals.nl is aantrekkelijk en goedkoper dan menig andere collega aanbieder. Bovendien zijn er dikwijls acties en kortingen.
Bedandbreakfastdeals.nl vraagt bij betaalde abonnementen geen kosten voor wijzigingen en reserveringen. Bij het basis abonnement zijn, afhankelijk van een bepaalde dienst en / of abonnement kunnen kosten worden gevraagd. Deze zijn op te vragen door een mail te sturen naar: info@bedandbreakfastdeals.nl Hierin geeft u de wijziging aan. Vermeld wel de naam van uw B&B. Deze geeft u in uw correspondentie aan ons door.
Dit mogelijk en eenvoudig te doen. Stuur een mail naar : info@bedandbreakfastdeals.nl .Hierin geeft u de keuze van het abonnement aan, Standaard of Uitgebreid. Vermeld wel de naam van uw B&B. Deze geeft u in uw correspondentie aan ons door.
Een maand voor het aflopen van het abonnementsjaar stuurt u een mail naar : info@bedandbreakfastdeals.nl .Hierin geeft u de wijziging aan. Vermeld wel de naam van uw B&B. Deze geeft u in uw correspondentie aan ons door. U dient er rekening mee te houden dat de informatie beperkt wordt, en aan wijzigingen zijn kosten verbonden.
Bedandbreakfastdeals.nl heeft heel vaak acties. De komende tijd profiteert u van aantrekkelijke actieprijzen bij een betaald abonnement.
Als u gekozen heeft voor een betaald abonnement, dan staat deze na de toezending van alle gegevens en de betaling binnen 24 of 48 uur op de site.
U ziet uw B&B terug onder : Recente Bed and Breakfasts, en bij een Uitgebreid abonnement onder de "Aanbevolen" B&B's.
De plaatsing van deze B&B's hebben uiteraard voorrang op de gratis vermeldingen.
Bedandbreakfastdeals.nl is van mening dat de ondernemer zijn focus moet hebben op het runnen van hun B&B.
De betaalde abonnementen werken met een : All-In prijs. Daarom kunt u, of u nu één kamer of meerdere kamers beheert, al uw tekst, foto’s, beschrijvingen en wijzigingen doorgeven. In een mail geeft u de wijziging aan. Vermeld wel de naam van uw B&B. Deze geeft u in uw correspondentie aan ons door. Bij het Basis abonnement kan de ondernemer zelf de informatie over de B&B invoeren. Na goedkeuring wordt deze geplaatst.
Kosten : Geen kosten bij betaalde abonnementen. Wel kosten bij : basis abonnement
Email : info@bedandbreakfastdeals.nl
Door uzelf te registreren krijgt u een wachtwoord. Met de toegestuurde login gegevens kunt u een GRATIS abonnement aanmaken. De informatie van uw B&B wordt na goedkeuring geplaatst. Wijzigingen zijn slechts mogelijk tegen bepaalde kosten.
Bij betaalde abonnementen is het niet nodig om een wachtwoord te krijgen. De informatie wordt namelijk als maatwerk beschouwd en handmatig door bedandbreakfastdeals.nl verwerkt. Mocht u gedurende de looptijd van het abonnement nog wijzigingen willen aanbrengen dan is dit altijd mogelijk. Door de : All-In prijs, zijn hier aan geen kosten verbonden.
Afhankelijk van het abonnement en de betaling, zal de wijziging doorgevoerd worden. Zo zullen de wijzigingen bij een Uitgebreid abonnement binnen 1 werkdag te zien zijn.
De verhuurprijzen op de foto’s zijn, binnen bepaalde grenzen, te veranderen. Prijzen en bepaalde beperkte tekst kunnen worden gewijzigd. De prijzen op de foto’s moeten meer worden gezien als blikvanger. Voor een uitgebreide wijziging is het beter op dit op de algemene informatie site van uw B&B te plaatsen.
Kosten :
Bij betaalde abonnementen : Nee
Bij basis abonnement : Ja
Recente B&B’s zijn alleen bij plaatsing een tijd zichtbaar. Naarmate het aanbod groter wordt verdwijnt uw B&B steeds meer naar de achtergrond.
Aanbevolen B&B’s zijn voorbehouden aan de houders van het Uitgebreide abonnement, voor de duur van het abonnement. Aanbevolen B&B’s zijn door te nemen door met de pijlen < en > te werken.
De knop : “Bekijk de Hotspots”,onder aan de pagina, laat alle aanbevolen B&B’s nog eens overzichtelijk zien. Alle foto’s zijn klikbaar voor meer informatie.
Dat is voor een vooraf gekozen periode mogelijk. Wel zijn hier kosten aan verbonden. Bedandbreakfastdeals.nl kan veel diensten op maat leveren. Stuur een mail naar : info@bedandbreakfastdeals.nl
Die mogelijkheid is er bij betaalde abonnementen en is zeker aanbevolen voor de promotie en vindbaarheid van uw B&B.
Deze link geeft u in uw correspondentie aan ons door. Vermeld wel de naam van uw B&B.
Email: info@bedandbreakfast.nl
In uw beschrijving kunt u uw B&B nauwkeurig beschrijven. De ligging, het aantal kamers, de specifieke en unieke eigenschappen van uw B&B etc. Veel gasten bepalen hun keuze na aanleiding van de informatie die verstrekt wordt. Een goede beschrijving kan het verschil maken tussen wel of geen reservering.
In de demo van een echt bestaande B&B kunt u de presentatie zien van de B&B algemeen en de specifieke kamers. Hiervoor worden geen kosten gevraagd bij de betaalde abonnementen.
Bedandbreakfastdeals.nl streeft naar de hoogste kwaliteit en de beste service. Door onze software kan al veel gerealiseerd worden. Uiteraard zal het aanleveren van goede foto’s een betere kwaliteit waarborgen.
Bedandbreakfastdeals is erg servicegericht en hecht hier veel waarde aan. Er is veel maatwerk mogelijk evenals creatieve mogelijkheden vanuit de ondernemer.
In principe is dit mogelijk, maar er waren in het verleden gevallen van (niet)gasten die een negatieve review plaatsten. De schade van deze negatieve reclame heeft uiteraard zijn weerslag op de reserveringen.
Om dit tegen te gaan werkt bedandbreakfastdeals.nl met het geven van een sterrenwaardering. Deze is direct in de beschrijving te zien. Gasten kunnen waarderen van : Goed tot Uitmuntend.