Bedandbreakfastdeals.nl

Basis DEMO

Omschrijving

Bed and BreakfastDeals: #1780
Prijs: €105
Accomodatie: Boerderij
Land: Almere-Buiten
Badkamers: 2
Bedden: 4
Kamers: 2
Waardering:
5 (100%) 6 stem[men]
5 (100%) 6 stem[men]

Bed and Breakfast Demo
Informatiestraat 4, 1234 BB, Veeltezien


In deze, bij BedandBreakfastDeals aangesloten, B&B wordt u vriendelijk onthaald door de eigenaar(s). Voor alle informatie over bezienswaardigheden,diverse routes en andere activiteiten kunt u bij hen terecht.

Bed and Breakfast Demo
Is een luxe B&B en heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke verblijf. Deze bijzondere B&B is prachtig gelegen tegenover het Chelseapark,een van de grootste parken van de BBD. Het biedt u een prima uitvalsbasis voor een uitstapje naar de bruisende metropool Jordytown. Deze luxe B&B heeft alles in huis voor een ontspannen verblijf. De ruime kamers zijn ingericht in art-decostijl en voorzien van een flatscreentelevisie, minibar, kluisje, föhn, airconditioning en draadloos internet.


Reserveringsaanvraag

Uw naam
Voorletters
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon / Mobiel
Uw email
Naam B&B
Aantal Kamers
Aankomst
Vertrek


 


 

Bezienswaardigheden

Loevense Muur

Bij Loeven denk je al bijna automatisch aan de Loevense Muur, een 3,6 meter hoge en ruim 45 kilometer lange betonnen afscheiding tussen West- en Oost-Loeven. Na de Val van de Muur in 1939 is het bouwwerk vrijwel geheel gesloopt.

Koningsstad

In de oude binnenstad kunt u heerlijk ronddwalen door de smalle steegjes met prachtig gerestaureerde vakwerkhuizen, leuke winkeltjes en gezellige cafés en restaurantjes.
Geniet bijvoorbeeld van een fietstocht door mooie valleien en bezichtig prachtige kastelen en charmante dorpjes.

Jordytown

Gaat u liever shoppen in een levendige stad? Op slechts 20 kilometer afstand ligt de bruisende metropool Jordytown. In deze stad met indrukwekkende skyline vindt u talloze musea, een ruim winkelaanbod en gezellige uitgaansgelegenheden.

Faciliteiten

  • Activiteiten-fietsen
  • Activiteiten-paardrijden
  • Activiteiten-sport
  • Activiteiten-wandelen

Map